Vapaaksi kiloista -kirja lähestyy kestävän elämäntapamuutoksen toteuttamista mielen johtamisen ja omien tunteiden käsittelyn kautta. Nyt elämäntapamuutosvalmentajia työkseen kouluttava Anne Karilahti onnistui omassa elämäntapamuutoksessaan opettelemalla tekemään valintoja, joita voi tehdä kestävästi ja uskomalla itseensä.

Kirja sisältää paljon mielikuvaharjoituksia, tehtäviä ja tekniikoita, joiden avulla opetellaan johtamaan mieltä, käsittelemään tunteita ja onnistumaan. Esimerkiksi syömiseen vaikuttavia tiedostamattomia toimintamalleja voi ajatella koodeina, jotka on ohjelmoitu alitajuntaan. Koodit ohjaavat toimintaa, kunnes ne koodataan eli rakennetaan uudelleen. Työkaluiksi tarjotaan onnistujan taulu ja päiväkirja, joita voi päivittää ja täyttää matkan edetessä. Kirja on kirjoitettu innostavasti ja se on helppolukuinen.

Pysyvästä elämäntapamuutoksesta haaveilevalle kirja voisi toimia inspiraationa, motivaattorina ja apuvälineenä muutoksessa. Tämän kirjan lukija ja muutoksen tekijä hyötyisi varmasti liikunnan ja ravitsemuksen ammattilaisilta saatavasta lisätuesta.

—————————————————

Kirjoittaja:

LCF Life Coach Anne Karilahti

Kustantaja:

Readme.fi 2014