Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijat toimivat hankkeessa linkkinä lapsiperheisiin ja ikääntyviin. Vuosina 2014 – 2016 pidetään yhteensä 100 lapsiperheille suunnattua tilaisuutta mm. perhekerhoissa ja -kahviloissa sekä muissa pikkulapsiperheiden tapahtumissa. Tilaisuuksissa käsitellään ravitsemussuosituksia toiminnallisten ”rastien” kautta. Rasteilla teemoina ovat kasvisten käytön lisääminen, sokerin käytön vähentäminen sekä makukoulu, joka korostaa uusiin makuihin tutustumista sekä yhdessä syömistä.

Vuosina 2015 – 2016 kohderyhmänä ovat myös ikääntyvät. Kohderyhmä tavoitetaan tietoiskuilla ja luennoilla sekä havaintoesityksillä esimerkiksi Maa- ja kotitalousnaisten paikallisyhdistysten kokoontumisissa, seurakuntien ja eläkeläisjärjestöjen kerhoissa, kirjastoissa sekä palvelukeskuksissa, joissa ikääntyneet ovat vielä omatoimisia. Tavoitteena on pitää yhteensä 100 tilaisuutta.