Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) osallistuu Syö hyvää -hankkeeseen alahankkeella, joka toteutetaan nuorilta nuorille -periaatteella. Tavoitteena on, että nuoret innostuvat itse pohtimaan Syö hyvää -hankkeen teemoja, etsimään tietoa, keskustelemaan niistä ja oivaltamaan paitsi ravinnon merkityksen omaan hyvinvointiin myös ruokailun sosiaaliset vaikutukset ja omien valintojen ympäristövaikutukset.

MLL tavoittaa nuoret netin ja sosiaalisen median sekä koulujen kautta. Viestinviejinä toimivat 13-19-vuotiaat MLL:n nuoret vapaaehtoiset Verkk@rit ja yläkoulujen tukioppilaat. Nuoret haastetaan tuottamaan ruokailuvalinnoistaan kuvia, videoita ja juttuja, jotka julkaistaan netissä ja sosiaalisessa mediassa kuten Instagramissa ja YouTubessa. Keväällä 2014 järjestetään Instagram-kuvakampanja, jossa nuoret voivat jakaa eri teemoista kuvia ja lyhyitä videoita, kommentoida niitä ja osallistua arvontaan. Syksyllä 2014 toimenpiteet kohdennetaan 13-18-vuotiaisiin poikiin mm. tuottamalla YouTubeen videoita.

MLL:n Nuortennetistä nuoret saavat ajankohtaista ja päivitettyä tietoa, voivat testata osaamistaan ja keskustella ruokailuun ja ravintoon liittyvistä teemoista. Nuortennetin aineistoja voidaan hyödyntää myös opetuskäytössä yläkoulujen terveystiedon tunneilla ja sekä yläkoulujen tukioppilastoiminnassa. Lisäksi nuorten vanhemmille viestitään uusista ravitsemussuosituksista erityisesti MLL:n Vanhempainnettiin tuotettavien materiaalien kautta.